Cautare

60512 de rezultate pentru "crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (5.67 secunde)
Imparte cu ea o intimitate fabuloasa, de la mail-urile catre amant la chilotii lui babate-su. Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Azi, moartea doar se tine de cuvant /ampress.ro / Lucian Avramescu, 2 noiembrie 2013 Cine-a murit, cine-a ucis pe cine?
Directia Publice de Venituri din cadrul Primariei Târgu Jiu a pus sechestru pe doua case apartinând unor familii de etnie roma, care figurau cu datorii la plata impozitelor de locuinte în suma de 70, respectiv 75 de milioane de lei vechi.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Agentia Nationala pentru Locuinte denatureaza notiunea de bloc construit din banii statului. 40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
Unii au devenit subiecte de stiri cotidiene.
In discursul sau din parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. Intre altele, s-a referit la pomana caselor pentru demnitari. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
In discursul sau din Parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. Intre altele, s-a referit la pomana caselor pentru demnitari. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
Mai multe cartele pe care deputatii le folosesc pentru a-si exercita dreptul de vot, in cadrul sistemului electronic utilizat de Camera Deputatilor, au fost gasite de catre jurnalisti in sertarele pupitrelor din sala de plen.
Parlamentul a dezbatut ieri motiunea de cenzura "Marea Pacaleala PD-L - PSD" inaintata de PNL si UDMR.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu. Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu. Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Oamenii de afaceri raspund cu averea daca isi falimenteaza firmele pentru a scapa de datoriile la stat. Fiscul doljean inregistreaza deja 60 de cazuri in care s-a cerut atragerea raspunderii materiale a actionarilor, asociatilor si administratorilor unor firme care au la buget datorii de sute de miliarde de lei.
Berbec Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine.
Tara fara brand de tara - citeam zilele astea in presa. Iar adevarul este ca oameni care sa renunte cu atata usurinta la embleme, la lucruri care ne caracterizeaza din mosi stramosi, precum suntem noi, romanii, parca n-am vazut.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. Presedintele poate consulta pe cine vrea, iar al care nu vrea sa fie consultat - cazul Dragnea - nu se lasa consultat.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
A vorbi acum despre Hadareni, la 12 ani de la grozaviile de acolo, pare, la prima vedere, anacronic.
google-analytics.com